Privacy Notice

Denne fortrolighedspolitik beskriver, hvordan billige Outlet Store bruger og beskytter de oplysninger, når du bruger denne hjemmeside.

billige Outlet Store er forpligtet til at sikre, at dit privatliv er beskyttet. Hvis vi bede dig om at give visse oplysninger, der kan identificeres, når du bruger denne hjemmeside, så kan du være sikker på, at vil kun blive brugt i overensstemmelse med denne fortrolighedserklæring.

Cheap salg Store kan ændre denne politik fra tid til anden ved at opdatere denne side. Du bør tjekke denne side jævnligt for at sikre, at du er tilfreds med eventuelle ændringer. Denne politik er effektiv fra [2001],.

kræver disse oplysninger til at forstå dine behov og give en bedre service, og især af følgende grunde:

Intern registrering

Vi kan bruge oplysningerne til at forbedre vores produkter og tjenester.

Af frygt

sende reklame e-mails om nye produkter, specielle tilbud eller andre oplysninger, som vi tror du kan finde interessant at bruge e-mail-adresse, som du har givet.

Indimellem kan vi også bruge dine oplysninger til at kontakte dig for markedsundersøgelser. Vi kan kontakte dig via e-mail, telefon, fax eller e-mail. Vi kan bruge oplysningerne til at tilpasse hjemmesiden efter dine interesser.

Sikkerhed

Vi er forpligtet til at sikre, at dine oplysninger er sikre. For at forhindre uautoriseret adgang eller videregivelse vi har indført passende fysiske, elektroniske og ledelsesmæssige procedurer til at beskytte og sikre de oplysninger, vi indsamler online.

Styring af dit personlige oplysninger

Du kan vælge at begrænse indsamling eller brug af dine personlige oplysninger på følgende måder:

når du bliver bedt om at udfylde en formular på hjemmesiden, se efter feltet, som du kan klikke på for at angive, at du ikke ønsker, at oplysningerne skal bruges af hvem som helst til direkte markedsføring

hvis du tidligere har aftalt at vi bruger dine personlige oplysninger til direkte markedsføring, kan du ændre din mening til enhver tid ved at skrive til eller e-maile

Vi vil ikke sælge, distribuere eller udleje dine personlige oplysninger til tredjemand, medmindre vi har din tilladelse eller er påkrævet ved lov at gøre det. Vi kan bruge dine personlige oplysninger til at sende dig reklame oplysninger om tredjemand, som vi tror, ​​du kan finde interessant, hvis du fortæller os, at du ønsker at dette sker.

Tilbage