Shipping & Returns

Into 1.Consegna nødvendige oplysninger
 *** De nødvendige oplysninger for shipping er dit fulde navn, adresse og nummer telefono.Si informeret om, at vi kan sende din bestilling via den fælles landbrugspolitik adresse og postbokse eller lignende adresser er ikke tilgængelige for skibsfarten. < br />  *** Sørg for, at du indtaster den korrekte leveringsadresse og telefonnummer. *** Lad 8-12 dage for levering af din vare.
 *** Vi vil sende dig dit tracking nummer i 36-48 timer efter din betaling er modtaget.
 *** Tracking nummer for at kontrollere i:
 EMS hjemmeside: http://www.ems.com.cn/
 DHL hjemmeside: http://www.dhl.com/en.html af http://track.dhl-usa.com/TrackByRef.asp?nav=TrackByRef

2.METHOD Shipping
 Normalt bruger vi EMS som en metode til spedizione.Ma for nogle amter, vil vi bruge DHL som forsendelsesmetode. Det afhænger af shipping cost. Vi vil vælge den billigste.

I 3.. Overvågningsmetoder
 Når din ordre er afsendt, vil vi tilbyde EMS eller DHL tracking nej. og hjemmeside til voi.Ci er to metoder til at få ovennævnte oplysninger fra os,
 <1.> Besøg vores hjemmeside og re-login for at kontrollere opdateringen status.
 <2.> Tjek din e-mail, for vi vil sende opdatere status til din e-mail-adresse.
 Note:. (.. Hvis du ikke kan tjekke det med det samme tracking nej, bedes du tage mere tålmodighed til at vente på det Po 'tid kræves af udtrykkelig virksomhed gøre upload)

Ind 4.. Mislykket eller forkert levering
 *** Vi er ikke ansvarlige for genoverførsel, hvis du har givet os en forkert eller ufuldstændig adresse.
 *** Hvis du nægtede at underskrive ordren, vil vi opkrævet 35% som håndtag gebyrer, hvis parcellen automatisk blev returneret efter flere gange forgæves levering (på grund af manglende eller du har opgivet en forkert eller ufuldstændig leveringsadresse til os), vil vi kræve 35% som ekspeditionsgebyrer
 *** For kunder, som ikke modtager pakken inden for 12 arbejdsdage, venligst kontakt dit lokale posthus ASAPSempre kan du tjekke med det lokale posthus direkte med dit ID-kort eller anden gyldig attest og kendelsen oplysninger kopi, du kan printe ud når logger ind på din registrerede konto på vores hjemmeside.

Tilbage